Om te kunnen printen vanaf je eigen laptop op de printers van school volg je de volgende stappen:

• Open je Scalamail (Je privé mail werkt niet)
  • Kies voor “Opstellen”
  • Vul in het adresveld printer@scalacollege.nl in en laat het onderwerpveld en het tekstveld leeg.
  • Voeg je document als bijlage toe
    • Let op: Alleen DOC/DOCX (Microsoft Word) en PDF bestanden worden geprint
  • Verstuur de mail
  • Na deze stappen kan je met je pasje deze documenten ophalen bij de printer.

!!Let op!!

• Direct mailen vanuit de Google Drive of vanuit Google Docs is helaas niet mogelijk. Je account wordt dan niet door de printer herkend.